<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2459968767512638&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Overslaan naar inhoud
Logo-4

PermanentMakeUp

Een boost voor je zelfvertrouwen

Met permanente make-up zie je er altijd netjes opgemaakt uit – zónder dat het jou enige moeite kost. Handig als je weinig tijd hebt, je ogen je in de steek laten, of als je graag bepaalde features in de verf wil zetten.

Andere voordelen van permanente make-up:

 • Een professionele look, subtiel of wat meer uitgesproken;
 • Camouflage van een littekentje in je lip, wenkbrauw of wimperlijn;
 • Je make-up blijft mooi zitten als je sport, zwemt of zweet;
 • Ideaal alternatief als je allergisch bent aan klassieke make-up;
 • Duurzaam resultaat, dat telkens opnieuw kan worden bijgewerkt.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Olga kijkt eerst grondig naar je gezichtsvorm. Want die bepaalt – samen met je huidtint en persoonlijke voorkeuren – welke vormen en kleuren jou het beste passen. Er wordt eerst een voorlopige tekening gemaakt zodat je een idee hebt van het resultaat. Dan brengt Olga een verdovende crème aan. Tot slot wordt de permanente make-up aangebracht met een micropigmentatietoestel, een beetje vergelijkbaar met tatoeëren.

Wees gerust: alles verloopt volgens de hoogste standaarden, veilig en hygiënisch. Het materiaal is vanzelfsprekend steriel verpakt en wordt maar één keer gebruikt.

Jarenlang een klassevolle uitstraling

De behandeling duurt ongeveer twee uur en is pijnloos; het resultaat verbluffend. Weet alvast dat je make-up er de eerste dagen wat donkerder uitziet. Na een tiental dagen verzachten de kleuren. Het definitieve resultaat zie je pas na vijf tot zes weken. Dat komt door de natuurlijke celvernieuwing.

Je permanente make-up blijft lange tijd perfect – gemiddeld twee tot vijf jaar naargelang de behandelde zone. Zo zie je er jarenlang fris en verzorgd uit, en komen je troeven beter tot zijn recht.

Hoeveel kost permanente make-up?

De prijs van permanente make-up verschilt tussen de aanbieders. Laat je zeker niet alleen leiden door de tarieven. Als die lager zijn dan gemiddeld, zegt dat vaak iets over de kwaliteit. En dan hou je er alleen een teleurstelling aan over. Omgekeerd betekent duur ook niet altijd beter ...

Waar het uiteindelijk om draait: een piekfijn resultaat dat naturel oogt, perfect bij jou past en lang mooi blijft. Dat krijg je gegarandeerd bij thecosmetologist®. De behandeling begint met grondig advies. De procedure verloopt veilig, hygiënisch en comfortabel. En het resultaat overtreft je verwachtingen.

Heb je spijt van je foutief geplaatste of oude permanente make-up?

Dan kan je terecht bij thecosmetologist om die te laten veilig en pijnloos verwijderen. ( Enkel wenkbrauwen zone).

Check hieronder de prijzen per zone.

PermanentMakeUp 1

399 EUR

Fijne en dunne natuurlijke eyeliner
 • 120 minutes

PermanentMakeUp 2

499 EUR

Klassieke eyeliner
 • 120 minuten

PermanentMakeUp 3

599 EUR

Eyeliner op en onder de oogleden
 • 120 minuten

Wenkbrauwen

499 EUR

Verschillende technieken
 • 120 minuten

Lippen

499 EUR

Volle lippen en contour
 • 120 minuten

Verwijderen van PMU

90 EUR

Per sessie
 • 45 minuten