<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2459968767512638&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Overslaan naar inhoud
Logo-4

TailorMadeCosmetics

Exclusief in de brede betekenis

De verzorgingsproducten van thecosmetologist® worden ontwikkeld op basis van jouw specifieke huid(conditie). Logisch, want elke huid is anders en heeft andere behoeften. Daarom schieten standaardproducten – ongeacht hun prijs en de beloftes – altijd tekort. 

Je huid krijgt bovendien heel wat te verduren – van stress en wisselende weersomstandigheden tot luchtvervuiling en een veeleisende levensstijl. Aan al die factoren kan thecosmetologist® niets veranderen. Maar met de juiste, gepersonaliseerde producten is je huid veel beter gewapend tegen alles was haar gezondheid negatief beïnvloedt.

Verzorgingsproducten uit eigen labo

Universele crèmes werken niet of onvoldoende. Daarom ontwikkelt Olga jouw verzorgingsproducten in eigen labo. En dat na een grondige evaluatie van je huidige situatie – van gezondheid en levensstijl tot routines. Je exclusieve formule wordt afgestemd op wat je huid nodig heeft.

De aanpak van thecosmetologist® is uniek in België. Als huidexperte volgde Olga talloze gespecialiseerde opleidingen, en beschikt ze over de nodige certificaties om in eigen labo verzorgingsproducten samen te stellen. Vegan, dierproefvrij, ecologisch verantwoord en conform alle EU-veiligheidsnormen. De combinatie van een luisterend oor, oog voor detail en wetenschappelijk onderbouwde kennis garandeert skincare die écht een verschil maakt.

Voor wie zijn tailormade verzorgingsproducten een must?

Voor iedereen die het beste voor haar of zijn huid wil – in elke levensfase en ongeacht je huidconditie. Idealiter vertrek je van een skincare treatment. Olga evalueert je huid en kijkt gericht naar eventuele reacties. Zo stemt ze de samenstelling van actieve ingrediënten en de vereiste percentages perfect af op de behoeften van jouw huid.

Goed om te weten: je formule kan na verloop van tijd worden aangepast. Bijvoorbeeld als je huidconditie wijzigt, naargelang het seizoen of bepaalde medische aspecten.

Tip: een mooie, gezonde huid is een fantastisch geschenk voor jezelf én wie je lief is. Wil je iemand blij maken? Schenk een cadeaubon van thecosmetologist®.

Samenwerking met dermatologen

Thecosmetologist® werkt samen met dermatologen die patiënten doorverwijzen nadat een medisch voorgeschreven behandeling voltooid is. Standaard verzorgingsproducten voldoen immers niet bij bepaalde huidcondities. Samen met je arts of dermatoloog bekijken we welke ingrediënten veilig en doeltreffend zijn. Op basis daarvan ontwikkelt Olga een persoonlijke formule voor je dagelijkse huidroutine.

SkinTreatment

140 EUR

Huiddiagnose inbegrepen
  • 90 minuten

Day/Night Cream

115 EUR

Gepersonaliseerde formule
  • 50 ml
  • Boek voor je gepersonaliseerde formule eerst een Skin Treatment-sessie

Serum

98 EUR

Gepersonaliseerde formule
  • 30 ml
  • Boek voor je gepersonaliseerde formule eerst een Skin Treatment-sessie