<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2459968767512638&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Overslaan naar inhoud
Logo-4

Maak kennis met mij

Olga Ivanyuk

thecosmetologist® by Olga Ivanyuk – exclusief en discreet schoonheidssalon

Thecosmetologist® is een schoonheidssalon waar esthetiek en expertise elkaar vinden. Je bent welkom voor een select aantal behandelingen, gebaseerd op wetenschappelijke kennis en uitgevoerd in alle zachtheid en discretie. Een ontspannend en zintuiglijk ritueel dat je huid verwent en je geest tot rust brengt.

Je skincare-experte is Olga Ivanyuk – wereldburger, levensgenieter, jonge mama en immer leergierig. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste stak ik een diploma verpleegkunde op zak. Mijn medische interesse was dan al aangewakkerd. Ik gaf les in schoonheidsvakken, en deed ervaring op als make-upartieste en verzorgingsconsulente. Al die ervaring bundelde ik in mijn eigen zaak ‘Compliment’.

Passie en deskundigheid

Toch bleef ik op mijn honger zitten. Standaard huidverzorging en -behandelingen bleken ontoereikend om échte huidverbetering te garanderen. Ik ging mij verdiepen in de wetenschap achter de huid via gerenommeerde opleidingen:

  • Master in European Fragrance and Cosmetics aan de Universiteit van Versailles, Frankrijk.
  • Cosmetic Expertise Formulation and Application aan de Universiteit van Versailles, Frankrijk.
  • Advanced Cosmetic formulation bij Formula Botanica in Wales, Verenigd Koninkrijk.
  • Science and Cosmetic bij The Institute of Personal Care Science in Coolum Beach, Australië.
  • Advanced Permanent make-up Technique bij Swiss Color International Academy, Zurich, Zwitserland.

Schoonheidssalon met een plus

Ondertussen heb ik 20 jaar gespecialiseerde ervaring, in dienst van jouw welzijn en schoonheid. Sinds kort zet ik mijn passie verder onder de toepasselijke naam thecosmetologist®. Cosmetologie gaat verder dan oppervlakkige schoonheid. Het is de kunst en kennis van actieve ingrediënten om je uiterlijk op verantwoorde, niet invasieve manier te verfraaien en gezonder te maken.

In mijn schoonheidssalon geniet je een individuele aanpak. Met veel advies vooraf, een eerlijk antwoord op je vragen en een veilige, betrouwbare behandeling, producten en permanente make-up.

Maak meteen je afspraak online. Of contacteer mij als je nog vragen hebt.